We genereren veel omzet door meer klanten naar onze opdrachtgevers te sturen met Organische SEO.

Top Liger media

Top Liger Ltd.

Internet Reclame & Mediabedrijf
Top Liger Search Engine Marketing is een internet marketing bedrijf dat een groot aantal bedrijven helpt om hun online zichtbaarheid op te bouwen. Het bedrijf heeft een bekwaam en deskundig team van SEO-strategen, social media mavens, visuele ontwerpers, codeurs, conversie-optimalisatoren en andere professionals die werken service op maat voor haar opdrachtgevers. Top Liger is resultaatgericht en waardeert transparantie en dienstverlening aan haar gewaardeerde klanten. Hoewel ze niet garant staan voor rankings, blinken ze uit in het leveren van substantiële waarde voor hun klanten en beloven ze professionele diensten die worden ondersteund door resultaten.
Reza Mehrara

Reza Mehrara

Oprichter en CEO van Top Liger Company
Reza Mehrara is de CEO en oprichter van Top Liger Company een Internet Advertising and Media die gespecialiseerd is in zoekmachine optimalisatie (SEO). Hij is een MBA-major en heeft vele jaren ervaring in verschillende sectoren als succesvol ondernemer. Hij is een deskundige die begrijpt waar het om gaat. De oprichter van het bedrijf zegt dat Top Liger bedrijven helpt om meer klanten te genereren middels internet exposure dat zich uiteindelijk zal vertalen in een hogere winst.

- Getuigenissen -

Wat ondernemers zeggen

SEO-diensten

Wij zorgen voor SEO, wat neerkomt op het vergroten van de kwaliteit en kwantiteit van het websiteverkeer door de zichtbaarheid van een website te vergroten.

Bedrijfsidentiteit & Branding

We ontwerpen alle elementen van een merk, inclusief naam en logo, en maken een gewenst beeld van het merk bij de consument.

Modern webdesign

Als u op zoek bent naar moderne websites om uw bedrijf online zichtbaar te maken, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Hoe we bedrijven helpen

We weten hoe we Google kunnen openen en u een stortvloed aan nieuwe klanten kunnen sturen. Onze diensten zijn op de volgende manieren nuttig

Meer exposure

Wij geven uw bedrijf de exposure die het verdient door alle digitale wegen te stroomlijnen en de online aanwezigheid te vergroten door het beheer van de Google-ranglijst.

Krijg meer klanten

Onze diensten helpen meer klanten naar uw website, producten en diensten te leiden dan welke andere online marketingstrategie dan ook.

Verhoogde omzet

Door meer klanten naar uw bedrijf te trekken, zal uw omzet stijgen en kan uw bedrijf groeien.

Vindingrijkheid

We zijn SEO-professionals en bovendien behoren we tot slimme groepen die de beste SEO’s ter wereld zijn. We bespreken de strategie, wat werkt en waar we van af moeten. We blijven op de hoogte van het laatste nieuws waar uw site van profiteert.

Wij zijn uw partner

Of u nu een update wilt of een vraag heeft die u wilt stellen, wij geven u graag een eerlijk antwoord. Ons toegewijde team zal al uw vragen deskundig beantwoorden of elk probleem dat u heeft oplossen.

Maandelijkse rapportages

Wij geven onze klanten gedetailleerde en tijdige rapportages over alle veranderingen in de sector, inclusief reclameaanbevelingen en andere rapportages. We geven onze klanten ook maandelijkse updates, opmerkelijk nieuws en ranking updates, waarmee we onze klanten goed kunnen informeren.

Zorgeloos contract

Als u een bedrijf betaalt maar niet de resultaten levert die u verwacht, waarom zou u dan gedwongen zijn om daar te blijven? Top Liger biedt u een zorgeloos maandcontract aan en wij zorgen ervoor dat wij ons contract nakomen.

Domineer Google

We zijn niet tevreden met alleen de toppositie. We willen de hele pagina overnemen. We hebben met succes gedomineerd voor de zwaarste zoekopdrachten.

In-house

Geen outsourcing, black hat tactieken, of de kantjes ervan af lopen. Al het werk wordt in eigen huis gedaan door onze internetmarketeers.

SEO en digitale marketing

Digital Marketing is de marketing van diensten of producten op het internet met inbegrip van een breed scala aan marketingmethoden op een verscheidenheid aan digitale media. Tegenwoordig gebruikt de meerderheid van de mensen SEO (Search Engine Optimization) in plaats van Digitale Marketing omdat het meer gebruikelijk en begrijpelijk is, maar in wezen is SEO een subset van Digitale Marketing.

Dit zijn de acht voordelen van SEO (Search Engine Optimization):

1. SEO betekent betere rangschikking en betere gebruikerservaring

Gebruikerservaring is een cruciale rangschikkingsfactor geworden in zoekmachines. De webcrawlers en zoekmachines willen goede gebruikerssignalen zien, zoals lage bounce rates en hoge tijd op de site om het een betere ranking te geven. De enige manier om de juiste gebruikerssignalen te krijgen is door een mobiel-vriendelijk siteontwerp en relevante foto’s en video’s in uw webcontent.

Al deze elementen dragen bij aan een uitstekende gebruikerservaring voor iedereen die uw site bezoekt.
Technisch gezien, als u uw site optimaliseert voor zoekmachines, dan verbetert u automatisch uw gebruikerservaring. Een goede gebruikerservaring betekent meer vertrouwen, een hogere conversie en een betere merkloyaliteit, wat wij bij Top Liger Media doen.

2. Meer webtraffic

Search Engine Optimization is een effectieve strategie die u snel de gewenste resultaten oplevert. Zodra u begint met uw SEO-inspanningen, mag u een toename van het webverkeer naar uw site verwachten. U kunt gebruik maken van verschillende analyse- en rapportagetools om de toename van het verkeer te detecteren. Uw website wordt zichtbaar voor meer mensen, wat leidt tot meer kliks op uw website URL.

3. SEO biedt een grotere geloofwaardigheid van het merk omdat mensen vertrouwen op de resultaten van Google.

Veel internetgebruikers geloven dat de eerste website die in de zoekresultaten van Google verschijnt een gerenommeerd en betrouwbaar bedrijf is. Door een effectieve SEO-strategie te implementeren, bouwt u uw merknaam op en wordt u ineens het bedrijf dat uitloopt op de concurrentie. Als uw site slecht scoort, worden mensen er sceptisch over. Als zoekmachines u bovenin hebben staan en uw subpagina’s net onder uw homepage staan, wordt uw merk zo geloofwaardig dat geen enkele advertentie daaraan kan tippen.

4. Bijblijven bij uw SEO-concurrenten is een relatief nieuw gebied dat snel terrein wint.

Meer bedrijven beginnen zich te realiseren dat de voordelen ervan hoog zijn. Uw concurrenten zijn al op de hoogte van deze ontwikkeling en maken er al gebruik van om hun targets te halen. Als uw concurrenten het gebruiken en ze er goed in zijn, dan verschijnen ze boven u in de zoekmachineresultaten. U moet investeren in SEO, zelfs als u betere diensten aanbiedt dan uw concurrenten, anders blijft u achter. Het enige wat uw Digital Marketing bedrijf naar het volgende niveau zou kunnen brengen, is een grotere investering in SEO.

5. SEO biedt een beter en overtuigend rendement op de investering in vergelijking met andere Marketingtactieken.

Een effectieve SEO-strategie levert op langere termijn een meer dan voldoende rendement op. Dit betekent dat elke link die u bouwt, een stukje content dat u creëert en elke actie die u onderneemt, permanent is. Zolang uw strategie goed is, zullen uw zoekzichtbaarheid en domeinbevoegdheden blijven toenemen, uw sociale media-aandacht groeit en u zult blijven profiteren van het voortdurende verwijzingsverkeer en de conversies. U zult uiteindelijk een robuuste reputatie ontwikkelen waarmee u bepaalde voordelen heeft als gevolg van één enkele actie die u onderneemt.

6. Het is minder een hands-on marketingstrategie dan de andere technieken.

Hoewel sociale media en e-mailmarketing zeer effectieve strategieën zijn voor het genereren van leads, is er voor beide een hoge mate van continue inspanning nodig. U moet echter wel een manier vinden om uw klanten te blijven inspireren. Zoekmachineoptimalisatie biedt een efficiënte manier om dit te bereiken, want als uw pagina eenmaal is geoptimaliseerd, kunt u altijd achteroverleunen, ontspannen en kijken hoe hij op eigen kracht de ranglijst opklimt. Zodra u een goede basis legt voor uw SEO-strategie voor een bepaalde webpagina, is het grootste deel van het werk al gedaan.

7. SEO brengt uw bedrijf naar het volgende niveau

SEO is een krachtige tool die dagelijks duizenden bezoekers naar uw site kan lokken. Dit kan een cruciale rol spelen om ervoor te zorgen dat uw bedrijf op de eerste plaats komt. U zult al snel naar een grotere webserver moeten migreren om het vele traffic en de sales te kunnen accommoderen. Uw klanten worden uw grootste marketingstrategie omdat ze uw product of dienst kunnen aanbevelen aan hun vrienden en familieleden. SEO is een uitstekende investering die u zal helpen om uw verkoopdoelstellingen te halen.

8. Het is een kosteneffectief

SEO is de meest kosteneffectieve strategie omdat het zich alleen richt op onlinegebruikers die geïnteresseerd zijn in uw producten en diensten. Met een beetje moeite en een effectieve SEO-strategie kunt u achteroverleunen, ontspannen en kijken hoe uw site consistent traffic binnenkrijgt. Zolang uw website bovenaan staat, hoeft u uw reclamebudget niet te verhogen of te zorgen voor de pay-per-click views.
Top Liger Media met deskundige SEO-specialist kan uw zakelijke exposure en omzet verhogen.

- Onze resultaten -

Wij kunnen hetzelfde doen voor uw bedrijf!

London SEO Expert

seo expert

Montreal SEO Expert

seo agency

Almere SEO Expert

seo company

- maak uw keuze -

Prijzen

- vragen & antwoorden -

Veelgestelde vragen

Wat is SEO en hoe werkt het?

SEO staat voor zoekmachineoptimalisatie, het creëren van een SEO-vriendelijke website en andere optimaliseringspraktijken om hoger te scoren in zoekmachines die op hun beurt potentiële klanten (organisch of onbetaald verkeer) naar uw website lokken om inkomsten te genereren.

Hoe is SEO goed voor ons bedrijf?

Laat ons dit duidelijk maken aan de hand van een echt voorbeeld. Stelt u zich voor dat u een SEO-bureau bent met de beste SEO-experts ter wereld die effectief hebben geïnvesteerd in SEO. Potentiële klanten zijn op zoek naar uw diensten en vinden u bovenaan de resultatenpagina van de zoekmachines en kopen uw diensten in plaats van de concurrentie.

Is SEO een kostenpost of een investering?

In principe moeten we SEO niet als een kostenpost beschouwen, het is in wezen een investering, omdat het hoog rendement kan opleveren. Wanneer u investeert in SEO, vinden potentiële klanten u op zoekmachines, kopen ze uw producten of diensten en verdient u inkomsten die de kosten van SEO dekken.

Hoeveel bedragen de gemiddelde kosten van SEO-diensten?

Moz heeft in 2011 een onderzoek uitgevoerd waarbij ongeveer 500 consultants en bureaus van alle soorten en maten werden gevraagd om hun prijsmodellen en kostenstructuren bij te dragen. Het onderzoek was perfect, maar volgens verschillende bronnen kostte SEO iets tussen de $750 en $2.000 per maand op basis van de omvang van het project. Voor bedrijven op bedrijfsniveau beginnen de kosten van SEO bij $2.000 per maand. Er zijn vele factoren die het onmogelijk maken om een eenduidig aanbod te doen.

Welke factoren beïnvloeden de kosten van SEO?

De prijsstelling van SEO ligt niet vast en varieert sterk van bedrijf tot bedrijf, afhankelijk van de volgende factoren:

Mate van concurrentie: Hoe competitiever een niche is, hoe hoger de SEO-kosten zullen zijn.

Type website: Een online winkel SEO zal meer kosten dan andere soorten websites.

Marketingstrategie: De mate van agressieve qua marketingstrategie beïnvloedt SEO-strategie en dus de SEO-pakketprijsstelling.

Zakelijke levensfase: Elke fase in de zakelijke groeicyclus (bijvoorbeeld startup versus volwassene) vereist zijn specifieke SEO-strategie die invloed heeft op de SEO-prijzen.

Geografisch: Het verschilt of klanten zich richten op de lokale, nationale of internationale markt, qua SEO-prijsstelling.

Wat zijn de SEO-prijzen van Top Liger?

Op basis van de door onze klanten verstrekte informatie (door het invullen van ons ontdekkingsformulier) en marktonderzoek door ons team, zullen we een passend SEO-plan en bijbehorende prijsstelling opstellen.

Onze SEO-professionals bij Top Liger bieden ook SEO-diensten aan die zijn afgestemd op het budget van onze klant op basis van drie verschillende abonnementen: Basic, Pro en Enterprise.

U kiest eenvoudigweg de door u gewenste optie en betaalt maandelijks voor het abonnement dat het beste bij uw bedrijf en budget past.

De drie abonnementen van Top Liger zijn:

Basic: €300 per maand

Standaard: €900 per maand

Pro: €1800 per maand

Enterprise: op maat

Let op: We rekenen ook een eenmalige installatiekosten bij elk abonnement.

Welk SEO-abonnement is voor ons geschikt?

SEO Basic: een begin voor optimalisatie en geschikt zijn voor mensen diegenen die geloven in SEO maar zich op dit moment geen investering kunnen veroorloven.

SEO Standaard: Gebaseerd op de bovenstaande lijsten met functies, is het standaard abonnement het meest geschikt voor kleine bedrijven die willen worden weergegeven op zoekmachines en die als een echt bedrijf online willen worden gezien. Online aanwezigheid helpt gekwalificeerd verkeer (potentiële klanten die op zoek zijn naar uw producten of diensten type op het internet) naar uw bedrijf te sturen.

SEO Pro: Het Pro-abonnement is geschikt voor elk bedrijf, van klein tot middelgroot, en bestaat uit uitgebreidere SEO-diensten, plus alle kenmerken van de standaard. Als u meer traffic gaat afnemen, dan past dit abonnement misschien wel bij u.

SEO Enterprise: Enterprise is geschikt voor alle soorten bedrijven als u bereid bent om meer marktaandeel te pakken en als u zich als marktleider wilt profileren.

Hoelang duurt het om te rangschikken op Google?

Volgens verschillende bronnen is SEO een geleidelijk proces dat 4 tot 6 maanden kan duren voordat er resultaten worden behaald. De resultaten groeien in de loop van de tijd, afhankelijk van het concurrentievermogen van uw branche, concurrenten en zoekwoorden.

Welke soorten SEO-praktijken implementeert u?

SEO types die wij aanbieden kunnen worden onderverdeeld in drie; on-site, technische en off-site SEO-diensten.

On-site SEO: Heeft betrekking op de optimalisatie van content, inclusief het creëren van unieke content die voldoet aan het algoritme van Google, het plaatsen van doelzoekwoorden in het en het aantrekkelijk maken voor de lezers.

Technische SEO: Omvat alle praktijken die de algemene prestaties van een webpagina verbeteren, zoals de snelheid van de site, de indexering, de crawlabiliteit en de gebruikerservaring.

Off-page SEO: omvat strategieën om de reputatie van een website op te bouwen door het creëren van backlinks van gezaghebbende en relevante sites. Dit soort links stuurt signalen naar de zoekmachines dat uw site betrouwbaar is.

Waarom kunt u Top Liger vertrouwen?

Dit zijn enkele redenen waarom u ons kunt vertrouwen:

Top Liger Ltd. is een in Londen gevestigd geregistreerd bedrijf dat een legale entiteit is.

Top Liger eigenaar is al vele jaren werkzaam in Digital Marketing, met name op het gebied van SEO.

Er zijn een aantal mensen die ons aanbevelen en er is geen enkele negatieve beoordeling.

Top Liger merk is op de eerste pagina in veel SEO gerelateerde zoekwoorden voor een lange tijd in Londen, Montreal en Almere. Drie gerichte locaties die zeer concurrerend zijn.

We beloven nooit een korte tijd resultaten en maken nooit gebruik van schaduwrijke tactieken of black hat praktijken.

We factureren onze klanten maandelijks en geven ze een maandelijkse voortgangsrapportage, in geval van ontevredenheid kunt u gemakkelijk stopzetten.

Twijfelt u nog?

Neem vandaag nog contact met ons op & krijg 1 maand proefversie 100% GRATIS!
Stop klanten te verliezen

Bestel nu, krijg 1 maand 100% GRATIS!

— Contact —

Start een project met ons!
Loading

SCHRIJF HIER IETS

BEL ONS

+44 20 3318 5224
+1 438 794 6300
+31 85 785 89 89

ONZE LOCATIES

Londen -hoofdkwartier-
Montreal
Almere

We zijn 24/7 online